Eli Montaigue Workshop/leri

Eli Montaiguen pitämä Pushand-leiri 13.10 ja 14.10.2018

Saturday 10-15 Push Hands / Työntävät kädet
Sunday 10-15 Small San Sau / liikesarja

Paikka: Nääshalli BUDO 5

More information/lisätietoja:
http://www.taijiworld.com/Finland-Tampere.html

Hinta:
Ensikertalaiset
€80 viikonloppu
€40 päivä

WTBA jäsenet
€130 viikonloppu
€70 päivä

Muut
€140 viikonloppu
€80 päivä

Ilmoittautumiset:
Facebook tapahtumaan  tai hatuomin[@]gmail.com

Tervetuloa:
Harri&Otto

KARATEN TUTUSTUMISKURSSI AIKUISILLE

Zenshindojo ry järjestää kuntoilupainotteisen karaten tutustumis- ja kertauskurssin. Kurssi sopii hyvin sekä uusille että jo lajia aiemmin harrastaneille. Tutustumme kurssin aikana karaten eri osa-alueisiin, kuten perustekniikka-, kata- ja kumiteharjoitteluun sekä itsepuolustukseen ja otteluun.

Ensimmäiset harjoitukset pidetään perjantaina 2.11. klo 18:30 – 20:00 Nääshallin Budo2 -salissa ja treenit jatkuvat tiistaisin ja perjantaisin joulukuun puoliväliin saakka.Mukaan voi tulla vaikkei ensimmäisiin harjoituksiin pääsisikään.

Varusteiksi käyvät verkkarit ja t-paita. Kenkiä ei tarvita, harjoittelemme paljain jaloin.

Kurssin hinta on 40 euroa ja se sisältää seuran jäsenmaksun ja kahdet 1,5 tunnin ohjatut harjoitukset viikossa vuoden loppuun asti. Tämän voi maksaa käteisellä, tilille tai smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Kuulumme Suomen Karateliittoon, jonka kautta voi halutessaan hankkia edullisen kamppailulajit kattavan vakuutuksen. Esim. puolen vuoden peruskurssivakuutus maksaa 49 euroa.

Kurssi on suunnattu aikuisille ja sopii kaikenkuntoisille ja -taitoisille. Kunto ja kehonhallinta kehittyvät varmasti kurssin aikana.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

vp.liukkonen@gmail.com

Ilmoittaudu kurssille viimeistään perjantaina 26.10.. Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään. Voit kokeilla muutaman kerran ennen maksamista.

Zenshindojolla harjoitellaan pienellä porukalla hyvässä hengessä. Tervetuloa mukaan!